3670 9945 salg@bmias.dk

På Jyllingevej i Rødovre finder du en af landets absolut førende forretninger med motorsave og med et personale, der gerne deler deres store erfaringer omkring motorsave går du ikke forgæves, hvis du har brug for en motorsav, tilbehør til saven, personlig sikkerhedsudstyr eller et service på saven.
BMI A/S markedsfører to af de absolut mest professionelle mærker på markedet. De svenske Husqvarna save eller de tyske Stihl save findes i stort set alle modeller i butikken. Sortimentet suppleres med udvalgte Echo og makita save.

Med en butikschef der har en fortid som skovarbejder og et meget dedikeret personale med mange års erfaring er du i de bedste hænder, hvis du skal have hjælp til at vælge den helt rigtige motorsav til dine opgaver.
Har du et hus med have eller et sommerhus og kun skal bruge en sav i ny og næ, eller er du en aktiv brændehugger som skal have en bunke træ til brændeovnen eller pejsen, eller arbejder du professionelt med skovning af træer eller beskæringer, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige model til din opgave.

 

Læs mere

AKTUELLE TILBUD

Vi har mange gode kampagner hele tiden. Se alle vores kampagner her, eller besøg os i vores butik.

BMI A/S
Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: 3670 9945
Mail: salg@bmias.dk

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00