3670 9945 salg@bmias.dk

Webbutik

BMI A/S er endnu ikke helt klar til en helt rigtig web-butik, da vi sætter en stor ære i at leverer maskinerne samlede, testede og med en grundig instruktion inden du får den udleveret. Derfor sender vi ikke varerne til dig en en papkasse.

MEN er der nogle af vores gode tilbud der frister, kan du altid bestille produktet via en mail til: salg@bmias.dk
Du kan også udfylde formularen her på siden.

Når du har bestilt din maskine på vores hjemmeside modtager du en bekræftigelse på mail. Når vi har klargjort maskinen til dig får du en mail der bekræfter at maskinen er klargjort og klar til afhentning.

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Betalingen kan ske via en bankoverførelse inden afhentning/fremsendelse eller med Dankort eller kontanter ved afhentning i butikken.

Ved evt. fremsendelse af produkter til din adresse, vil produktets pris blive forøget med Post Danmarks aktuelle fragtpris. Vi oplyser selvfølgelig den samlede pris inden faktureringen.

Ved postordresalg yder BMI A/S 14 dages returret, som ved enhver anden web-handel. Ved returnering af ubrugte/uåbnede produkter krediteres du det fulde fakturabeløb inkl. fragtomkostningen. Du står dog selv for udgiften til fragt af returneringen.

Har du yderligere spørgsmål

Bestil dit produkt